Forget

POSTED ON: Sunday, October 7, 2012 @ 6:31 PM | 0 comments




assalamualaikum fellas , ermm . dah lama tak update blog ni . I really miss you blog . sorry sebab biarkan anda berhabuk . kmerepek I'm done remove my first blog because it contain so many pain there and memories . I don't want to remember about my old self . ye aku tahu , dulu aku memang teruk . sakai tambah selekeh hoho . dan dan dan itu juga bukan sebab utama aku remove . just I need my privacy to be safe . and aku jugak dh malas nak online banyak social networks . even online PC pon aku malas . lembab sangat so malas nk tunggu . and aku banyak habiskan masa kat twitter + tumblr . okayy let shut down this story . kah ! -.- ye agaknya dh berapa bulan aku tk update eh ? macam-2 benda yang berlaku actually . the first thing is I'm not fall in love with him anymore . I realize that he is not suitable for me and I'm not suitable for him too . yahh , he just like a child who like to play and play and play . I'm not that typical person . I'm serious in every relationship and when I said like that so you must follow like that too . so aku lupakan je dia and well aku dh buat kesalahan BESAR ! aku suka dekat orang yang sama kawan aku suka jugak . it's unfair if both of us couple or get him because ia melibatkan 2 perasaan  dan 1 persahabatan yang mane-2 orang pon susah nk cari . I love my bestfriends more than other friends . it's hard for me to stop that feeling . I'm done to try and try but it just same and never change . weh , aku suka kat dia , orang yang sama kau suka . and aku dh pon berterus-terang with her . I feel so guilty if I just keep it for a long time and now dah sudah ! beban tu dah tak ada . yang ada cuma rasa awkward between us . tak tahu la mana satu puncanya and aku tak tahu nak kata macam mana lagi . our relationship as a bestfriend yang kita bina tu dah TAK ADA ...? no no no . bukan tak ada cuma ia hilang buat sementara waktu . tak pernah aku larang korang nak berkawan , go ahead . aku tak kisah just satu je , jangan lupa yang kita ni BFF :'( now just aku and Gendut je . we walk side by side and feel something missing . what's it ? who ? you ? erghh ! ye disebabkan perangai !!! baru aku tahu . disebabkan perangai la kita jadi macam ni . kalau buat silap tu just mintak maaf and please fix it back . jangan biarkan ! kekadang kita tak sedar tapi tulah gunanya kawan . kawan untuk sedarkan kesilapan kita . but kalau dh cakap tapi sama je defuq ! satu perkara yang aku benci : orang dh tegur tapi tak makan saman ! fool you . I hope someday we can be like before . walk side by side go to everywhere we want  :') . untuk awak , I love you and I never stop to liking and thinking about you . setiap kali aku online , menjadi rutin untuk aku stalk wall kau and yeahh , there's a thing that hurt me so much . memang kau taktahu . aku tak salahkan kau sebab aku yang tak nak luahkan kat kau . dan aku cemburu ohkay ! ramai kata kau nakal but ye aku tahu dan tahu . that's not your fault . maybe my fault . kesalahan sebab aku jatuh hati kat kau . erghh I'm just a stupid person that love at a person who don't love me . satu hari nanti , I wish you will know my feeling towards you </3 k that's all . I'm tired to feel pain and sad . tapi aku kena hadapi jugak . gtg . kbai readers , wassalamualaikum .



p/s: baru lepas baca blog kau and tengok gambar tu . congratulation to you with you *** ****** . I'm really LOVE you :,(

← Older / Scroll Back Up / Newer →