Disaster

POSTED ON: Wednesday, October 10, 2012 @ 6:24 PM | 0 comments


assalamualaikum readers , err so ape sakit aku rajin update blog ni ? hoho . well , aku bosan + frust ! firstly , I'm not in a good mood because the history paper 2 make me so unhappy . nahh , maybe its my fault , because I'm just focus reading science book while I knew that today have 2 subject that I should focus too -.- err , teacher please forgive me because I don't know the answer and I just wrote a nonsense answer . ceguuu ! saya nak menangis . saya target at least B- or A- . maafkan saya cikgu . saya hanya mengeluarkan jawapan yang logik dan mungkin jawapan tu tiada kaitan dengan soalan . ggrr . I admit that I'm very dumb person for today . I don't know why but really ohkay ! I'm afraid to see my history exam paper 2 . nanti bila cikgu dah check my paper and that day I don't want to see my paper !!! bukannya aku tak baca , aku BACA ! tapi apa yg aku baca tu tak keluar . Tamadun Indus just sekali harong je aku baca . Agraria etc etc arghhh ! whatthefish ! I not suppose to tidur petang semalam . but err nevermind . benda dah berlaku . niat nak jadi budak target for this year takde harapan . musnah . musnah dan musnah . I just need to collect 2 A's but erm , macam tak dapat je . for sure this final exam my achievment really like a shitshitshitshit . aku takde semangat nak perah otak . aku tak larat . aku pon taktahu aku ni dh kenapa . A for BM ?A for BI ? say goodbye to them . say goodbye to every subject ! *sobbing . mak dan ayah , I'm really sorry kalau buat mak ayah dissapointed . esok Pendidikan Islam kertas 2 . I don't know if I can answering the questions . for this night , I should make a simnote like before and I'll read and remember . okayy stop ! tadi waktu exam , kau dah melampau capital A , aku taktahu berapa lama aku boleh sabar dengan kau lagi . cukuplah dengan lakonan kau tu . aku muak ! aku jemu ! kau annoying sangat ! sejak kes haritu , memang aku and kengkawan dh mua dengar cerita kau . nasib baik aku ni berhati perut lagi layan kau , sampai satu tahap limit aku dah takde , memang kau aku anggap macam bitch je la . aku try tolong kau tapi kau memang defuq ! kepala konkrit . go ahead with your bitchy life ! I don't care . who are you to me to care about hah ? slut . heh . aku tak dengki and cemburu kalau kau got highest mark on every subject but you're really unfair . kau meniru guna cellphone . dulu bolehlah kita kautim bisik jawapan , sekarang ? hell no ! instead I knew you use a cellphone masa exam tapi aku diamkan je . since that stupid case ! aku guna usaha aku . macam lembu punya susu , sapi pulak dapat nama . grrr . tadi cikgu kata kalau kau dapat banyak A , kau boleh jadi budak target for next year , aku sentap kat situ sebab kau penipu . kfine , hambik . tak heran . buatlah , tirulah . kau jugak yang dapat balasan nanti . then paper science tadi kau bagi partner jantan kau tu tiru jawapan kau bulat-bulat . ingat aku tak nampak ke ? heh . lepastu kau kalau bercakap memang saje je kuatkan volume kau kan ? benda tahpape pon kau nk sibuk . time aku sembang dgn Gendut , kau pulak menyibuk . agaknya kau ni muka tembok besar China kot . kau malukan aku semalam . whatthehack ? helmet pon kau nak pompang dah kenapa ? aku datang nk jumpa Burgermok pasal latihan amali motor . belom sempat dia cakap dah kau pulak menyampuk , heyy aku diamkan je perangai kau .. time aku nk rehat dgn Gendut , kau pulak menyibuk menyelit kat kitorang . heyy panas je aku . entah apa nak jadi dengan kau pon aku tak taktahu . harap kau berubahlah weh , rindu kau yang dulu . ermm . malas dah . takde mood nak taip . gtg . kbai . wassalamualaikum . 


p/s: sedih . sedih . sedih . sedih . sedih . sedih . sedih . sedih . and last but not least , I miss you :')

← Older / Scroll Back Up