Tease

POSTED ON: Saturday, August 11, 2012 @ 3:34 PM | 0 comments



assalamualaikum . hi there and there . so how are you ? I hope you've a great day as mine day . lying na-uh . today I wake up and just sit infront of my PC and get online . ceh ! without shower nananana . so I check out my facebook notification and well , there's nothing special there . gaizz , I admit that I'm veryyyyyy leyzy la nak hadap facebook selalu . my mind said heyy Azielah , there's nothing special in facebook and you better move to twitah or tumblah . err . bukan tk nak try something like that , just maybe there's no time for me to play around with that social networks . act , takot if I don't have any follower in twitah. hoho . well then , to me , twitah is just for hot-stuff maybe . I mean budak hot . kfine aku GURAU JE --' yahh just look around your friends and ask them 'heyy , do you have twitah account' ? well , your friends might be said like this , 'no . I don't have' or 'yes I have and do follow me' instead you follow them and wait like a dumbass to hope your friends follow your account back . jerk . nak follow ni bergantung on what your friends feel about your personality and if they like you , they will follow you or  if they hate you , they will ignoring you . kah ! tapi bagi aku la kan , sekarang ni orang hanya follow kalau that person tu hot gila babeng . zzzz . sorry to say . k abaikan benda mengarut ni . tadi aku nak sign in tumblah tapi banyak kali password incorrect . muahaha . macam mane entah boleh lupa and a few minutes later , aku berjaya . tadaaa ~ haha . internet macam bullsh** , nak reblog pon rasa hampeh . so aku decide nk sign out tumblah . well rasanya tumblah je kot yang paham aku . zzzz . nanti dh sampai akhir bulan , kau tunggu je la internet oi . aku guna sampai habis limit , grahaha . k abaikan . hah ! aku ni ngadap PC je , padahal homework berlambak tu . haish . lukisan 5 column tk siap . folio PJK pulak satu habuk pon tk hinggap . latihan Perdagangan langsung tk sentuh . haha . haish . makin nk habis sekolah , makin pemalas aku ni --' nasib baik Ujian Selaras 2 kau tu bagos . 1 je gagal *blushing* hah ! ade number hanjeng hutan asyik ganggu aku . aku tk kenal dia and dia kenal aku . entah siapa entah , annoying gila dia ni 01267046** ! phhfhtss ! k aku nk jenguk facebook kejap and lepastu off segalanya , pergi mandi and buat homework . keh ! kbai , wassalamualaikum :)


p/s: sorry for my messy grammar . emm . bagoslah . tumpang gembira untuk kau . and aku dh memalukan diri aku tadi kat IM . kah ! buat bodo je la nanti . lalalala . aku sedih hanya Allah sahaja yang tahu , aku bukan jenis menunjuk  :DD

← Older / Scroll Back Up / Newer →