Last

POSTED ON: Friday, July 13, 2012 @ 5:12 PM | 0 comments

kami debab macam ini . kah ! act nak kata comel . kfine takde mood -..-



assalamualaikum . bersyukur kehadrat ilahi dengan limpah kurniaNya dapat saya meng-update blog sekali lagi . ucapan ikhlas ohkay well , harini rasa kelam je . tak tahu kenape but entahlah . dh berape hari entah tk tegur dia . haritu terserempak kat koperasi pon buat donno je and haritu jugak hari yg memalukan yg hanya Allah dan aku je tahu mcm mane gugupnya jantung aku berdegup . ohkay abaikan . agaknya bila la dilema ni nk hilang eh ? tk sanggop dh aku nk tanggung --' penat je rasa . susah kalau mengharap orang yang memang tak akan datang . macam bertepok sebelah kaki btw , idea yg si dua orang genduts tu menjadi . first , buat tak tahu kalau berhadapan dengan dia and jangan gelak kalau dia buat lawak . I mean , ape bendalah sangat ern . buahaha act benda ni macam mengarut je . entah hape-2 pon ade . phhftss but at least aku mencoba . tralalala . sebenarnya , bukan senang nk buat hati tak suka dekat orang yg betol-2 kita suka . rasa mcm terjun banggunan 10 kali . cett ! sembang mcm pernah terjun . kah ! haish haish haish . sampai bila la nk menahan . nasib baik menahan perasaan , kalau menahan berak , naya saje . menjadi pengutur sebentar bersama kit kat  heyy kau ! nyah kau dari kepala hotak aku , kau buat aku serabut je . cis ! bedebah sungguh ! -..-  tak aku sangka rupanya kau adik aku . wahaha . adik ? tak paham eh ? bagos ! biar aku sorang je paham . LOL tutup kes ni . ngahaha . eh eh ! aku dh daftar ambik lesen motor . weee ~ ambik dengan 2 orang genduts sekali . nanti kalau test computer etc etc takdela keseorangan . kchinggg ~ act , rasa takot pon ade , yela mane nk baca buku undang-2 , next week je dh exam selaras 2 . haish . 22/7 pulak ceramah and 24 pulak test computer . dh la exam kali ni rasa malas gila nk perah otak . malas sangat ! heh ! lepastu tetiba nk kena baca buku undang-2 pulak . sakai je . --' haish . mintak-2 la lulus masa ujian test computer tu nanti . I mean it . tak sabar dh ni nk bawak motor :3 keh ! hah ! hah ! esok kan , sekolah aku ade buat hari karnival koperasi and koko kot . wuuuu <3 I masok cook competition . bhahaha . and esok best sebab aku nk pergi melantak ape yg ade kat gerai-2 yg dibuka esok . kisah pulak aku kan !? tak kira ! aku nak makan bebanyak . haha . harap-2 esok dapat tengok dia *********************** tu . ROFL tk paham ? takpe . biar aku sorang je paham lagi . kahkahkah ! ohkay la . malas menaip pepanjang lebar . buat habis tenaga tangan kat sini je . aku suka makan dan makan sewaktu stress  kbai . wassalamualaikum .


p/s: awak ! saya SUKA awak sangat sangat sangat sangat ! harharr . saya nak kahwin dengan awak ! nak kahwin ! nak kahwin ! tetttt ! bebodo je . hoho --'

← Older / Scroll Back Up / Newer →