Unsaid

POSTED ON: Friday, June 22, 2012 @ 5:34 PM | 0 comments





assalamualaikum . well , hi readers , today is my last day for this month untuk hupdate . ggrrr ! nasib baik aku dah siap edit semua . so acano rupa blog ? ada cute ka ? wahaha angkat bakul jap  . blog ni baru lagi and entry pon tak banyak . so tahu-tahu je lah ern . gagagaga . and uhukuhuk . aku demam ~  gaizz ! please pray for me to cepat-2 get well yarh . aku cakap yang harini last sebab dalam beberapa jam je lagi anak raja nak balik . abang aku dia dah habis belajar and dia kata malas sambong diploma . hoi ! habis tu kau nak duduk rumah makan tido makan tido la ? banyak lemak kau ! aku harap kau pergi kije jauh dari rumah . aku nak online dohh ! tapi takpe . untuk kebaikan aku jugak . trolololo . bolehlah aku fokus back to study . result PPT aku sangat menyedihkan ! hanya 1 A dan 2 G . ohmai . tak malu ni nak bagitahu  lepastu tetiba je cikgu cakap yang kertas soalan Ujian 2 sedang buat . ridiculous ! baru berape minggu habis PPT ni nak exam lagi . ohh please la . otak aku sakit hafal formula , tarikh , kata kunci , isi-2 penting etc etc . tolonglah paham kami ni cikgu . wahaha . kalau boleh biarlah bulan 8 nanti exam ke-2 . phhftss ! eh eh ! tadi aku malas datang sekolah , I mean 'demam' aku demam ohkay . nasib baik harini tk belajar sangat sebab ade majlis Israk Mikraj kat sekolah . ahh rindu kat Mali and Pikah . agak-2 korang makan ape eh tadi kat kantin ? LOL . ingatkan semalam tak nak datang tapi tak boleh ! kerja PSV tak siap lagi . so harini balas dendam takmo datang . lalala . and cerita pasal bulan-2 ni kan . aku tk sabar nak tunggu bulan 7 . excited macam lembu gila pasal nak ambik lesen ! lesen motor je pon ah ! kisah pulak kan ? janji aku ado . kau ado ? tak sabar nak wempitz . bhahahak ! maksud aku , tak sabar nk menunggang motor dengan cermat sambil bawak lebih  kurang dari 30 meter ke sekolah . kah ! konon . haha .
tak sabau jugak nak berlagak dengan geng tenok tu . konon naik motor ke sekolah mcm ade lesen . parking pon kat luar , nampak beno nipunya ade lesen . eh eh jap . nak tambah lagi . motor pon buruk ! tralalala . well dear , tu je sempat aku nak tulis . sebab aku takde benda nak ceghita . malas pon ade . lain bulan aku update ekh tu pon kalau sempat . kboiii .


p/s: aku memikul sesuatu yang berat . sangat-sangat berat . apekah itu ? adekah beban ? --'

 

← Older / Scroll Back Up / Newer →