Tired

POSTED ON: Saturday, June 30, 2012 @ 9:51 PM | 0 comments






assalamualaikum fellas . fuhh . be a damn moron for 3 days .haha but hasilnya memuaskan jugek la . btw , lama tk update kan . hikss ! takde la lama sangat . ni sempat update sebab nk upload picture kat facebook . boooo ~ well , baik pulak abg kita kan . wahaha . haha pagi tadi ade Sukantara kat sekolah . hoi hoi . aku masok perbarisan KRS hoi ! gagaga . rasanya 3 hari kitorang practise . yang seharian pon ade . penat tu memang la kan but best ape ! LOL . tetiba rasa gumbira . hurey ! hurey ! kfine mcm budak bodo je --' ahaha . haish . tadi berdiri punya la lama . ade ke patut orang tu ceghita pasal bank ? menitis-2 peluh aku tahu . nak garu dahi pon sorok-2 . then lepastu kawad berterabur . bhahaha . ape-2 pon korang dh buat yang terbaik la tu . kira ohkay je . and then aku pon lapar dan dahaga . pergilah beli air . wuuuu sedap seketika . then masa nak duduk tu , punyalah ketat seluar haku ! nak duduk pon susah . last-2 aku call mak aku suruh bawak seluar tracksuit . gila la . tk tahan aku dgn seluar tu . nak berjalan pon rasa tk selesa . pepagi before pergi sekolah tu aku memang nk bawak itu la tapi entah mcm mane boleh terlupa ! ggrr nasib baik mak aku dtg bawak jugak . keh ! lepastu ayah aku pon dtg sekali . citt ! dtg kejap je pon . aku malas nk tunggu kat family aku sebab ade si gendut sakai . kalau boleh aku nk je bantai dia kat situ . nasib baik aku penat . kalau tak memang dh kena sepak dah btw masa first nk perbarisan tu , err uurr ade orang asyik pergi depan aku and pandang muka aku . why ? menyampah tahu . poyo la kau . hakhak . tapi kau comel la --' abaikan ayat tu seketika . then then aku buat gila ! aku duduk dekat tempat masa mula-2 nk perbarisan tu and aku ambik **** kau and cium --' ohh mak . aku mengalami kecacatan otak seketika . kah ! harap-2 kau tk perasan la kan . buat malu je aku ni --' then then kitorang pon tonton la acara-2 dari port baik punya . wuuu best . acara cikgu lelaki paling best . HOHO . ade ayam ! ustaz practical tetttt ! tu aku cop dulu eh . jangan sesape ngade nk sebok cop jugak . kah ! haha . aku pon dh penat nk menaip . so tu je la . kbai guys . wassalamualaikum .





p/s: Suddenly , I can't force my feelings to stop liking you and stop thinking of you for everyday . you come back and I don't ever expect anything at all . erghh . please , dear Ya Allah help this poor servant . amin .

← Older / Scroll Back Up / Newer →