Disaster

POSTED ON: Wednesday, October 10, 2012 @ 6:24 PM | 0 comments


assalamualaikum readers , err so ape sakit aku rajin update blog ni ? hoho . well , aku bosan + frust ! firstly , I'm not in a good mood because the history paper 2 make me so unhappy . nahh , maybe its my fault , because I'm just focus reading science book while I knew that today have 2 subject that I should focus too -.- err , teacher please forgive me because I don't know the answer and I just wrote a nonsense answer . ceguuu ! saya nak menangis . saya target at least B- or A- . maafkan saya cikgu . saya hanya mengeluarkan jawapan yang logik dan mungkin jawapan tu tiada kaitan dengan soalan . ggrr . I admit that I'm very dumb person for today . I don't know why but really ohkay ! I'm afraid to see my history exam paper 2 . nanti bila cikgu dah check my paper and that day I don't want to see my paper !!! bukannya aku tak baca , aku BACA ! tapi apa yg aku baca tu tak keluar . Tamadun Indus just sekali harong je aku baca . Agraria etc etc arghhh ! whatthefish ! I not suppose to tidur petang semalam . but err nevermind . benda dah berlaku . niat nak jadi budak target for this year takde harapan . musnah . musnah dan musnah . I just need to collect 2 A's but erm , macam tak dapat je . for sure this final exam my achievment really like a shitshitshitshit . aku takde semangat nak perah otak . aku tak larat . aku pon taktahu aku ni dh kenapa . A for BM ?A for BI ? say goodbye to them . say goodbye to every subject ! *sobbing . mak dan ayah , I'm really sorry kalau buat mak ayah dissapointed . esok Pendidikan Islam kertas 2 . I don't know if I can answering the questions . for this night , I should make a simnote like before and I'll read and remember . okayy stop ! tadi waktu exam , kau dah melampau capital A , aku taktahu berapa lama aku boleh sabar dengan kau lagi . cukuplah dengan lakonan kau tu . aku muak ! aku jemu ! kau annoying sangat ! sejak kes haritu , memang aku and kengkawan dh mua dengar cerita kau . nasib baik aku ni berhati perut lagi layan kau , sampai satu tahap limit aku dah takde , memang kau aku anggap macam bitch je la . aku try tolong kau tapi kau memang defuq ! kepala konkrit . go ahead with your bitchy life ! I don't care . who are you to me to care about hah ? slut . heh . aku tak dengki and cemburu kalau kau got highest mark on every subject but you're really unfair . kau meniru guna cellphone . dulu bolehlah kita kautim bisik jawapan , sekarang ? hell no ! instead I knew you use a cellphone masa exam tapi aku diamkan je . since that stupid case ! aku guna usaha aku . macam lembu punya susu , sapi pulak dapat nama . grrr . tadi cikgu kata kalau kau dapat banyak A , kau boleh jadi budak target for next year , aku sentap kat situ sebab kau penipu . kfine , hambik . tak heran . buatlah , tirulah . kau jugak yang dapat balasan nanti . then paper science tadi kau bagi partner jantan kau tu tiru jawapan kau bulat-bulat . ingat aku tak nampak ke ? heh . lepastu kau kalau bercakap memang saje je kuatkan volume kau kan ? benda tahpape pon kau nk sibuk . time aku sembang dgn Gendut , kau pulak menyibuk . agaknya kau ni muka tembok besar China kot . kau malukan aku semalam . whatthehack ? helmet pon kau nak pompang dah kenapa ? aku datang nk jumpa Burgermok pasal latihan amali motor . belom sempat dia cakap dah kau pulak menyampuk , heyy aku diamkan je perangai kau .. time aku nk rehat dgn Gendut , kau pulak menyibuk menyelit kat kitorang . heyy panas je aku . entah apa nak jadi dengan kau pon aku tak taktahu . harap kau berubahlah weh , rindu kau yang dulu . ermm . malas dah . takde mood nak taip . gtg . kbai . wassalamualaikum . 


p/s: sedih . sedih . sedih . sedih . sedih . sedih . sedih . sedih . and last but not least , I miss you :')

Forget

POSTED ON: Sunday, October 7, 2012 @ 6:31 PM | 0 comments




assalamualaikum fellas , ermm . dah lama tak update blog ni . I really miss you blog . sorry sebab biarkan anda berhabuk . kmerepek I'm done remove my first blog because it contain so many pain there and memories . I don't want to remember about my old self . ye aku tahu , dulu aku memang teruk . sakai tambah selekeh hoho . dan dan dan itu juga bukan sebab utama aku remove . just I need my privacy to be safe . and aku jugak dh malas nak online banyak social networks . even online PC pon aku malas . lembab sangat so malas nk tunggu . and aku banyak habiskan masa kat twitter + tumblr . okayy let shut down this story . kah ! -.- ye agaknya dh berapa bulan aku tk update eh ? macam-2 benda yang berlaku actually . the first thing is I'm not fall in love with him anymore . I realize that he is not suitable for me and I'm not suitable for him too . yahh , he just like a child who like to play and play and play . I'm not that typical person . I'm serious in every relationship and when I said like that so you must follow like that too . so aku lupakan je dia and well aku dh buat kesalahan BESAR ! aku suka dekat orang yang sama kawan aku suka jugak . it's unfair if both of us couple or get him because ia melibatkan 2 perasaan  dan 1 persahabatan yang mane-2 orang pon susah nk cari . I love my bestfriends more than other friends . it's hard for me to stop that feeling . I'm done to try and try but it just same and never change . weh , aku suka kat dia , orang yang sama kau suka . and aku dh pon berterus-terang with her . I feel so guilty if I just keep it for a long time and now dah sudah ! beban tu dah tak ada . yang ada cuma rasa awkward between us . tak tahu la mana satu puncanya and aku tak tahu nak kata macam mana lagi . our relationship as a bestfriend yang kita bina tu dah TAK ADA ...? no no no . bukan tak ada cuma ia hilang buat sementara waktu . tak pernah aku larang korang nak berkawan , go ahead . aku tak kisah just satu je , jangan lupa yang kita ni BFF :'( now just aku and Gendut je . we walk side by side and feel something missing . what's it ? who ? you ? erghh ! ye disebabkan perangai !!! baru aku tahu . disebabkan perangai la kita jadi macam ni . kalau buat silap tu just mintak maaf and please fix it back . jangan biarkan ! kekadang kita tak sedar tapi tulah gunanya kawan . kawan untuk sedarkan kesilapan kita . but kalau dh cakap tapi sama je defuq ! satu perkara yang aku benci : orang dh tegur tapi tak makan saman ! fool you . I hope someday we can be like before . walk side by side go to everywhere we want  :') . untuk awak , I love you and I never stop to liking and thinking about you . setiap kali aku online , menjadi rutin untuk aku stalk wall kau and yeahh , there's a thing that hurt me so much . memang kau taktahu . aku tak salahkan kau sebab aku yang tak nak luahkan kat kau . dan aku cemburu ohkay ! ramai kata kau nakal but ye aku tahu dan tahu . that's not your fault . maybe my fault . kesalahan sebab aku jatuh hati kat kau . erghh I'm just a stupid person that love at a person who don't love me . satu hari nanti , I wish you will know my feeling towards you </3 k that's all . I'm tired to feel pain and sad . tapi aku kena hadapi jugak . gtg . kbai readers , wassalamualaikum .



p/s: baru lepas baca blog kau and tengok gambar tu . congratulation to you with you *** ****** . I'm really LOVE you :,(

Tease

POSTED ON: Saturday, August 11, 2012 @ 3:34 PM | 0 comments



assalamualaikum . hi there and there . so how are you ? I hope you've a great day as mine day . lying na-uh . today I wake up and just sit infront of my PC and get online . ceh ! without shower nananana . so I check out my facebook notification and well , there's nothing special there . gaizz , I admit that I'm veryyyyyy leyzy la nak hadap facebook selalu . my mind said heyy Azielah , there's nothing special in facebook and you better move to twitah or tumblah . err . bukan tk nak try something like that , just maybe there's no time for me to play around with that social networks . act , takot if I don't have any follower in twitah. hoho . well then , to me , twitah is just for hot-stuff maybe . I mean budak hot . kfine aku GURAU JE --' yahh just look around your friends and ask them 'heyy , do you have twitah account' ? well , your friends might be said like this , 'no . I don't have' or 'yes I have and do follow me' instead you follow them and wait like a dumbass to hope your friends follow your account back . jerk . nak follow ni bergantung on what your friends feel about your personality and if they like you , they will follow you or  if they hate you , they will ignoring you . kah ! tapi bagi aku la kan , sekarang ni orang hanya follow kalau that person tu hot gila babeng . zzzz . sorry to say . k abaikan benda mengarut ni . tadi aku nak sign in tumblah tapi banyak kali password incorrect . muahaha . macam mane entah boleh lupa and a few minutes later , aku berjaya . tadaaa ~ haha . internet macam bullsh** , nak reblog pon rasa hampeh . so aku decide nk sign out tumblah . well rasanya tumblah je kot yang paham aku . zzzz . nanti dh sampai akhir bulan , kau tunggu je la internet oi . aku guna sampai habis limit , grahaha . k abaikan . hah ! aku ni ngadap PC je , padahal homework berlambak tu . haish . lukisan 5 column tk siap . folio PJK pulak satu habuk pon tk hinggap . latihan Perdagangan langsung tk sentuh . haha . haish . makin nk habis sekolah , makin pemalas aku ni --' nasib baik Ujian Selaras 2 kau tu bagos . 1 je gagal *blushing* hah ! ade number hanjeng hutan asyik ganggu aku . aku tk kenal dia and dia kenal aku . entah siapa entah , annoying gila dia ni 01267046** ! phhfhtss ! k aku nk jenguk facebook kejap and lepastu off segalanya , pergi mandi and buat homework . keh ! kbai , wassalamualaikum :)


p/s: sorry for my messy grammar . emm . bagoslah . tumpang gembira untuk kau . and aku dh memalukan diri aku tadi kat IM . kah ! buat bodo je la nanti . lalalala . aku sedih hanya Allah sahaja yang tahu , aku bukan jenis menunjuk  :DD

Fly Over There

POSTED ON: Friday, August 10, 2012 @ 9:58 PM | 0 comments

assalamualaikum . selamat berpuasa kepada semua umat Islam :) tk sangka lagi berape hari je kita bakal menyambut Aidil Fitri , well , masa tu mesti sebak je rasa meninggalkan Ramadhan . yela , masa Ramadhan ni la , bulan yg baik untuk beramal ibadah , berpusu-2 rebut pahala . tak tahu la kan bagi yg takde feelings tu . Alhamdulillah . setakat ni takde ape sangat yg nk diluahkan . kfine aku tipu . emm . aku rindu sangat kat Pikah and ***** . tapi nk buat cemana . aku dh takde masa nk duduk ternganga depan PC and online facebook 20 hours . IM ! IM ! and IM ! tahon ni bukan zaman kegemilangan aku nk jadi burung hantu mcm tahon lepas . kalau ade award for great owl of the year . dh gerenti aku yg dapat . muahaha . merepek ! k k k . aku malas nk merepek pepanjang sebab lagi beberapa minit je movie Wanted akan ditayangkan di kaca televisyen anda . wahh ayat ! ni kalau cikgu BM baca mesti bagi A plusplus --' hah . cakap pasal subjek . well . Ujian selaras 2 amat memuaskan aku SEDIKIT . daripada PPT . hambik ! 2 failed . kah ! tapi mcm biasa la , like usually , math aku memang hebat la . asyik gagal je . jerk ! tapi takpe la . PAT nanti aku buat betol-2 . :P wahaha . hah . aku dlm proses berkawan dgn dia dan dia . bagos ! aku mane suka **** dah . trolololo , dia suka org lain even dia tk bagitahu aku tapi aku ni paham . and aku sedar dia tu budak kicik je . wahaha ! lambat sebulan --' btw , aku pon ade suka balik sikit-2 kat capital MR tapi aku tk mahu jadi pisau yg tikam belakang kawan sendiri :) bahaya tu ! haha . kalau boleh aku nk jadi BESTFRIEND dia . wuuu . tapi BFF aku yg ohsem always Shafuan Zahariq la . dia memang sebati dgn aku . hoho . and ye , kalau ade jodoh aku jadi bestfriend dia . Alhamdulillah . aku panjatkan kesyukuran padaNya . dan Ya Allah , terima kasih kerana beri hambamu ketenangan jiwa dlm menghadapi pelbagai dugaan perasaan . amin - yahh , aku bukan nk ambik kesempatan bila aku mula bergurau dgn dia . aku rasa better jadi bestfriend daripada boyfriend . bestfriend akan always ade di sisi kita selamanya tapi boyfriend/girlfriend tk akan kekal lama . istilah pakwe/makwe ni takde makna bagi aku -_- aku bukan lesbian ohkay . I mean , baru remaja dh gatal nk habiskan masa remaja dgn cinta monyet . tettt ! just wasting my time . btw , thanks sebab kata 'hah ? Azielah !? Azielah tu ade pakwe ? aku ingatkan dia takde rasa' phftss ! damn you piglet . setakat couple dgn org yg takde hala tuju lebih baik kau lupakan ! my thinking not like yours . aku berpikiran jauh ohkay . bukan narrow minded mcm kau . couple dgn mat rempit la , budak banyak masalah la . please la . tk jamin ape-2 pon :) tipu la kalau aku kata aku takde suka kat mane-2 budak lelaki . cuma aku bukannya perigi yg cari timba . LOL . tk malu gila kalau mcm tu . and once more , science stream student , please don't staring us (art student) like we don't have spacious future . aku tahu , budak seni ape la sangat . act , aku tk mintak pon untuk dapat aliran kemanusiaan . tapi aku tahu kalau tk masok science stream pon aku still boleh hidop dgn art . aku tahu kemampuan aku takat mane . please la , aku cukup sentap pasal ni . :DD kfine . pehal aku nk emo sangat ni . buahaha --' abaikan . but I mean that ohkay . okayy . malas nk bebel panjang . aku nk online facebook sat . gtg . kbai :3 wassalamualaikum .

 p/s: ohh nouvo . haha . I love you <3 tk lama lagi kau akan aku jaga and belai --' ahaha motor je pon . btw , semoga kau berbahagia dgn dia . hadap sangatlah aku ni kan ? phfftsss :P

Last

POSTED ON: Friday, July 13, 2012 @ 5:12 PM | 0 comments

kami debab macam ini . kah ! act nak kata comel . kfine takde mood -..-



assalamualaikum . bersyukur kehadrat ilahi dengan limpah kurniaNya dapat saya meng-update blog sekali lagi . ucapan ikhlas ohkay well , harini rasa kelam je . tak tahu kenape but entahlah . dh berape hari entah tk tegur dia . haritu terserempak kat koperasi pon buat donno je and haritu jugak hari yg memalukan yg hanya Allah dan aku je tahu mcm mane gugupnya jantung aku berdegup . ohkay abaikan . agaknya bila la dilema ni nk hilang eh ? tk sanggop dh aku nk tanggung --' penat je rasa . susah kalau mengharap orang yang memang tak akan datang . macam bertepok sebelah kaki btw , idea yg si dua orang genduts tu menjadi . first , buat tak tahu kalau berhadapan dengan dia and jangan gelak kalau dia buat lawak . I mean , ape bendalah sangat ern . buahaha act benda ni macam mengarut je . entah hape-2 pon ade . phhftss but at least aku mencoba . tralalala . sebenarnya , bukan senang nk buat hati tak suka dekat orang yg betol-2 kita suka . rasa mcm terjun banggunan 10 kali . cett ! sembang mcm pernah terjun . kah ! haish haish haish . sampai bila la nk menahan . nasib baik menahan perasaan , kalau menahan berak , naya saje . menjadi pengutur sebentar bersama kit kat  heyy kau ! nyah kau dari kepala hotak aku , kau buat aku serabut je . cis ! bedebah sungguh ! -..-  tak aku sangka rupanya kau adik aku . wahaha . adik ? tak paham eh ? bagos ! biar aku sorang je paham . LOL tutup kes ni . ngahaha . eh eh ! aku dh daftar ambik lesen motor . weee ~ ambik dengan 2 orang genduts sekali . nanti kalau test computer etc etc takdela keseorangan . kchinggg ~ act , rasa takot pon ade , yela mane nk baca buku undang-2 , next week je dh exam selaras 2 . haish . 22/7 pulak ceramah and 24 pulak test computer . dh la exam kali ni rasa malas gila nk perah otak . malas sangat ! heh ! lepastu tetiba nk kena baca buku undang-2 pulak . sakai je . --' haish . mintak-2 la lulus masa ujian test computer tu nanti . I mean it . tak sabar dh ni nk bawak motor :3 keh ! hah ! hah ! esok kan , sekolah aku ade buat hari karnival koperasi and koko kot . wuuuu <3 I masok cook competition . bhahaha . and esok best sebab aku nk pergi melantak ape yg ade kat gerai-2 yg dibuka esok . kisah pulak aku kan !? tak kira ! aku nak makan bebanyak . haha . harap-2 esok dapat tengok dia *********************** tu . ROFL tk paham ? takpe . biar aku sorang je paham lagi . kahkahkah ! ohkay la . malas menaip pepanjang lebar . buat habis tenaga tangan kat sini je . aku suka makan dan makan sewaktu stress  kbai . wassalamualaikum .


p/s: awak ! saya SUKA awak sangat sangat sangat sangat ! harharr . saya nak kahwin dengan awak ! nak kahwin ! nak kahwin ! tetttt ! bebodo je . hoho --'

Tired

POSTED ON: Saturday, June 30, 2012 @ 9:51 PM | 0 comments






assalamualaikum fellas . fuhh . be a damn moron for 3 days .haha but hasilnya memuaskan jugek la . btw , lama tk update kan . hikss ! takde la lama sangat . ni sempat update sebab nk upload picture kat facebook . boooo ~ well , baik pulak abg kita kan . wahaha . haha pagi tadi ade Sukantara kat sekolah . hoi hoi . aku masok perbarisan KRS hoi ! gagaga . rasanya 3 hari kitorang practise . yang seharian pon ade . penat tu memang la kan but best ape ! LOL . tetiba rasa gumbira . hurey ! hurey ! kfine mcm budak bodo je --' ahaha . haish . tadi berdiri punya la lama . ade ke patut orang tu ceghita pasal bank ? menitis-2 peluh aku tahu . nak garu dahi pon sorok-2 . then lepastu kawad berterabur . bhahaha . ape-2 pon korang dh buat yang terbaik la tu . kira ohkay je . and then aku pon lapar dan dahaga . pergilah beli air . wuuuu sedap seketika . then masa nak duduk tu , punyalah ketat seluar haku ! nak duduk pon susah . last-2 aku call mak aku suruh bawak seluar tracksuit . gila la . tk tahan aku dgn seluar tu . nak berjalan pon rasa tk selesa . pepagi before pergi sekolah tu aku memang nk bawak itu la tapi entah mcm mane boleh terlupa ! ggrr nasib baik mak aku dtg bawak jugak . keh ! lepastu ayah aku pon dtg sekali . citt ! dtg kejap je pon . aku malas nk tunggu kat family aku sebab ade si gendut sakai . kalau boleh aku nk je bantai dia kat situ . nasib baik aku penat . kalau tak memang dh kena sepak dah btw masa first nk perbarisan tu , err uurr ade orang asyik pergi depan aku and pandang muka aku . why ? menyampah tahu . poyo la kau . hakhak . tapi kau comel la --' abaikan ayat tu seketika . then then aku buat gila ! aku duduk dekat tempat masa mula-2 nk perbarisan tu and aku ambik **** kau and cium --' ohh mak . aku mengalami kecacatan otak seketika . kah ! harap-2 kau tk perasan la kan . buat malu je aku ni --' then then kitorang pon tonton la acara-2 dari port baik punya . wuuu best . acara cikgu lelaki paling best . HOHO . ade ayam ! ustaz practical tetttt ! tu aku cop dulu eh . jangan sesape ngade nk sebok cop jugak . kah ! haha . aku pon dh penat nk menaip . so tu je la . kbai guys . wassalamualaikum .





p/s: Suddenly , I can't force my feelings to stop liking you and stop thinking of you for everyday . you come back and I don't ever expect anything at all . erghh . please , dear Ya Allah help this poor servant . amin .

Unsaid

POSTED ON: Friday, June 22, 2012 @ 5:34 PM | 0 comments





assalamualaikum . well , hi readers , today is my last day for this month untuk hupdate . ggrrr ! nasib baik aku dah siap edit semua . so acano rupa blog ? ada cute ka ? wahaha angkat bakul jap  . blog ni baru lagi and entry pon tak banyak . so tahu-tahu je lah ern . gagagaga . and uhukuhuk . aku demam ~  gaizz ! please pray for me to cepat-2 get well yarh . aku cakap yang harini last sebab dalam beberapa jam je lagi anak raja nak balik . abang aku dia dah habis belajar and dia kata malas sambong diploma . hoi ! habis tu kau nak duduk rumah makan tido makan tido la ? banyak lemak kau ! aku harap kau pergi kije jauh dari rumah . aku nak online dohh ! tapi takpe . untuk kebaikan aku jugak . trolololo . bolehlah aku fokus back to study . result PPT aku sangat menyedihkan ! hanya 1 A dan 2 G . ohmai . tak malu ni nak bagitahu  lepastu tetiba je cikgu cakap yang kertas soalan Ujian 2 sedang buat . ridiculous ! baru berape minggu habis PPT ni nak exam lagi . ohh please la . otak aku sakit hafal formula , tarikh , kata kunci , isi-2 penting etc etc . tolonglah paham kami ni cikgu . wahaha . kalau boleh biarlah bulan 8 nanti exam ke-2 . phhftss ! eh eh ! tadi aku malas datang sekolah , I mean 'demam' aku demam ohkay . nasib baik harini tk belajar sangat sebab ade majlis Israk Mikraj kat sekolah . ahh rindu kat Mali and Pikah . agak-2 korang makan ape eh tadi kat kantin ? LOL . ingatkan semalam tak nak datang tapi tak boleh ! kerja PSV tak siap lagi . so harini balas dendam takmo datang . lalala . and cerita pasal bulan-2 ni kan . aku tk sabar nak tunggu bulan 7 . excited macam lembu gila pasal nak ambik lesen ! lesen motor je pon ah ! kisah pulak kan ? janji aku ado . kau ado ? tak sabar nak wempitz . bhahahak ! maksud aku , tak sabar nk menunggang motor dengan cermat sambil bawak lebih  kurang dari 30 meter ke sekolah . kah ! konon . haha .
tak sabau jugak nak berlagak dengan geng tenok tu . konon naik motor ke sekolah mcm ade lesen . parking pon kat luar , nampak beno nipunya ade lesen . eh eh jap . nak tambah lagi . motor pon buruk ! tralalala . well dear , tu je sempat aku nak tulis . sebab aku takde benda nak ceghita . malas pon ade . lain bulan aku update ekh tu pon kalau sempat . kboiii .


p/s: aku memikul sesuatu yang berat . sangat-sangat berat . apekah itu ? adekah beban ? --'

 

← Older / Scroll Back Up